Produkty pro dámy červené brýle pro čtení (13)

Viré-Clessé

Viré-Clessé

Jasně žluté šaty se zlatými odlesky. Jemné, přímé, s ovocnými tóny (žlutý citron, mučenka) a minerálními náznaky. Štědré, patro je čisté, přesné s náznaky citrusů a bílého ovoce. Slané, osvěžující zakončení.
Languedoc Catherine St Juery - Vignerons D'Alignan Neffies - LANGUEDOC

Languedoc Catherine St Juery - Vignerons D'Alignan Neffies - LANGUEDOC

Languedoc Catherine St Juery - Vignerons D'Alignan Neffies - LANGUEDOC Podmínky: Karton 6 lahví po 75cl Domaine: Vignerons d'Alignan Neffies Appellation: Languedoc Ročník: 2017 Pěstování: Řízené Odrůda: Grenache Syrah Etiketa: Appellation d'Origine Contrôlée
Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins rouges de Bourgogne. CLIMAT Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat “Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6 hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”. Vinification et élevage Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des meilleures grappes grâce à une analyse photométrique a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours. Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts (fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la commercialisation. NOTES DE Dégust ation Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe Température de service:16 - 18°C
Chablis 1er Cru Vosgros 2010

Chablis 1er Cru Vosgros 2010

CHABLIS 1ER CRU VOSGROS Každý rok, při různých akcích, soutěžích a degustacích, je umění Domaine uznáváno a oceňováno stále náročnějším kolegiem profesionálů. Chablis 1er Cru Vosgros 2010 Zlatá medaile podle průvodce Gilbert & Gaillard 2014 s hodnocením 88/100 Oceněno na Tastevinage d'Automne 2012 Chablis 1er cru Vosgros 2011 Zlatá medaile podle průvodce Gilbert & Gaillard 2015 s hodnocením 90/100 Zlatá medaile na Mezinárodní soutěži vína 2013 Stříbrná medaile na Všeobecné zemědělské soutěži v Paříži 2013 Chablis 1er cru Vosgros 2012 Stříbrná medaile na Všeobecné zemědělské soutěži v Paříži 2014
Burgundské Bílé - Saint-Véran

Burgundské Bílé - Saint-Véran

Vinařství: Až na samém jihu Burgundska, na hranici s Beaujolais, oblast apelace přesahuje rozlohu vesnice. Vesnice Saint-Vérand má "d", apelace nikoli, protože se sklízí ze šesti vesnic. Apelace byla založena v roce 1971, je to předposlední apelace udělená v oblasti Mâconnais. Vinařství: Půda: jurský vápenec, který pokračuje v vápenatých vrstvách Côte d'Or, ideální pro Chardonnay. Denzita výsadby: 8 500 keřů/hektar. Řez: Guyot. Věk: 70 až 80 let. Sklizeň: Ruční. Výnosy: záměrně nízké, mezi 35 a 40 hektolitry na hektar v závislosti na roce. Malé hrozny s vysokou koncentrací cukru. Vinifikace: Velmi dlouhá vinifikace, za studena (mezi 15 °C a 20 °C). Zrání: 20 % zrání v dubových sudech po 3 až 5 vínech. Zbytek zrání v nádobách po dobu 6 až 8 měsíců na jemných kalech.
Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2017) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2017) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Nez velmi čistý, intenzivní a komplexní. Hrozny, meruňky, mango. Bílé květiny jsou výrazně přítomny: akát, bez, hloh a zimolez, podtržené krásnými minerálními tóny kamene na zápalky. Bouche masitá, bohatá a komplexní, dominovaná chutěmi bílého ovoce. Dobrá svěžest a ideální rovnováha. Accord metvin bílé maso, ryby, mořské plody, sýry. Vinification 3 až 5 výběrů podle zralosti. Srážení a fermentace v sudu. Přímá fermentace v sudu, zrání velkého vína 18 měsíců v sudu (1/3 nového dřeva) s bâtonnage kvasnic. Œil:krystalická barva, světle zlatá s zelenými odlesky. Rada enologa:podávat při 10-12°C. Alkohol:13,5%. Doba zrání:25 let. Balení:Krabice po 6 lahvích 75cl. Domaine:Domaine de Chevalier. Appellation:Pessac-Léognan. Millésime:2017. Kultura:Šetrná. Label:Kontrolovaná označení původu.
Chénas - V Nirvat

Chénas - V Nirvat

Web: na samém severu oblasti Beaujolais, jeden z deseti crus této apelace. Je to malý bratr Moulin à Vent. Historie & tradice: Poklidný jako jeho granitové terroir, elegantní jako les dubů, který by mohl nahradit, se říká, že Chénas umí probudit patro kořeněnými chutěmi. Velmi vyhledávaný, je nej 'vzácným' z Crus Beaujolais. Vinařství: Půda: Růžový granit Hustota výsadby: 9 000 keřů/ha pro kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2018) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2018) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Nez révèle pomalu okouzlující vůně citronely, listů limetky, čerstvého grepfruitu, jamajského pepře a zázvoru s jádrem čerstvého citronu a grepfruitu. Bouche mikroskopická až plná, ústa přinášejí odvážné vrstvy citrusů a koření s fantastickým napětím a křídovou dochutí. Accord metvin bílé maso, ryby, mořské plody, sýry. Vinification Po ručním sběru a pečlivém třídění probíhá vinifikace v dubových sudech s přibližně 30% nového dřeva, před zráním ve stejných nádobách po více než rok. Œil: barva slámově žlutá. Le conseil de l'œnologue: podávat při 10-12°C. Taux d'alcoolémie: 14,5%. Temps de garde: 17 let. Conditionnement: Karton po 6 lahvích 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Řízená. Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée).
Malina Ostružina x2 od Christine Arbel Paříž

Malina Ostružina x2 od Christine Arbel Paříž

Christine Arbel Paris Eau de toilette Mûre-Framboise 30ml Parfém pro mladou ženu Sada 2 flakonů po 30ml Gurmánská vůně ostružin, malin a fialek Obsah: 30 ml Hlava: Liči - Bergamot Srdce: Ostružina - Malina Základ: Vanilka - Pižmo - Santal
Gigondas Trésor - Domaine Brunely - ÚDOLÍ RHÔNE

Gigondas Trésor - Domaine Brunely - ÚDOLÍ RHÔNE

Vinifikace Ruční sběr. Částečné odstopkování. Macerace 28 až 35 dní s kontrolou teploty (od 26° do 30°). Pneumatické lisování s nízkým tlakem (pod 1 bar). Zrání 18 až 24 měsíců v betonových nádržích. Plnění do lahví provádíme sami, v našich sklepech. Zrání v lahvích, 6 měsíců před uvedením na trh. Doporučení k jídlu pikantní pokrmy, červené maso, pečený kohout s kaštany, králičí ragú na královský způsob, kachní parmentier, pečený hovězí steak v kůře, čokoládová fondue Balení Cena za kus, prodáváno po kartonech po 6 lahvích, můžete kombinovat s ostatními cuvée z našeho vinařství, doprava zdarma. Rada enologa: podávejte mezi 16 a 18°C Domaine: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Pěstování: Vysoká environmentální hodnota Label: Kontrolovaná označení původu
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé červené plody, zralé červené ovoce Ústa aróma malých červených plodů a zralého červeného ovoce, orientální koření, silné, ale ne agresivní Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, gurmánská jídla Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 14% obj Doba zrání: 10 let Balení: Karton s 6 lahvemi po 75cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Carignan, Syrah Pěstování: Biologické Label: Chráněné zeměpisné označení
Givry 1er Cru

Givry 1er Cru

Purpurová róba. Intenzivní tóny višní a černého rybízu. Sametová a masitá, patro je hedvábné s náznaky koření a lékořice. Tanniny jsou jemné, závěr je vytrvalý.
Mercurey 1er Cru

Mercurey 1er Cru

Hluboká červená barva. Aromata červeného ovoce s tóny podrostu, kávy a skořice. Bohaté a koncentrované, chuť je šťavnatá s pevným tříslovinami.